Canon kartuše za tisk neverjetnih fotografij

53

Gotovo je tudi vas skušal že marsikdo prepričati, da potrebujete za tisk dobrih fotografij nujno laserski tiskalnik, vendar ni tako. Dobre rezultate lahko dosežete tudi z »ink jet« tiskalnikom, če le imate zmogljiv model, katerega namen je tudi tisk fotografij. Govorimo o tiskalnikih znamke Canon, kjer se uporabljajo Canon kartuše z več odtenki, kot smo jih običajno vajeni.

Canon kartuše z množico barvnih odtenkov

Običajni tiskalniki uporabljajo kartuše s črnim barvilom, poleg tega pa še tri druge osnovne barve, ki so lahko na voljo posamično ali pa združene v tako imenovano kombinirano kartušo. Canon kartuše pa ponujajo več. Poleg črnega barvila ne zagotavljajo le klasičnih cyan, magento in rumene, s katerimi smo pogosto precej omejeni, temveč tudi druge: zeleno, sivo, svetlo sivo, svetlo cyan, svetlo magento … Posebna kartuša je na voljo tudi za tako imenovano mat črno. Canon kartuše torej ponujajo odličen nabor vseh potrebnih odtenkov za tisk fotografij, našli pa boste kar nekaj različic za različne »ink jet« tiskalne naprave, ki si jih lahko ogledate in jih med seboj primerjate na kartuše.net.

Kartuše za Canon
Bogat nabor Canon kartuš zagotavlja kakovostnejši tisk.

Če so fotografije vaša strast, zagotovo ni nobenega razloga, da si ne bi zanje zagotovili tudi odličnega tiska. Nenazadnje vsi vemo, da nas fotografije v digitalni obliki ne zadovoljijo v enaki meri kot tiste, ki so prenesene na papir in jih lahko občudujemo ter delimo z drugimi tudi v fizični obliki.

V kolikor se odločite za kakovostno tiskalno napravo Canon za tiskanje fotografij, se priporoča, da vedno uporabljate originalne Canon kartuše, na voljo pa so seveda tudi neoriginalne. Prav tako je mogoče tudi polnjenje kartuš, za katerega pa priporočamo, da se izvede strokovno, saj vam le to zagotavlja, da bodo barvila resnično primerne kakovosti in bodo tako vaše fotografije zasijale v barvah, ki so prave in ne odstopajo od resnične ali računalniško obdelane podobe.

Prejšnji prispevekFoto tapete in stenske nalepke poživijo vaš dom
Naslednji prispevekKakovostna oprema za kozmetične salone
Gooie.si
Vam znanje v življenju pomeni veliko? Radi ves čas odkrivate nove zanimivosti in nasvete? Potem vam bo vsebinski spletni portal Gooie.si zagotovo pisan na kožo.