Za ženske

Priljubljene vodene vadbe za ženske

Vodene vadbe za ženske

V zadnjem času so izjemno priljubljene vodene vadbe, ki so namenjene vsem generacijam, ne glede na starost in spol. Tovrstnih vadb se najpogosteje poslužujejo ženske. Če razmišljate o tem, da bi se prijavili na skupinsko vodeno vadbo, bo današnji članek za vas kot nalašč.

V nadaljevanju si bomo namreč pogledali, katere vodene vadbe za ženske so najbolj priljubljene, poleg tega pa bomo našteli tudi njihove glavne prednosti. Na koncu bomo zapisali še nekaj o tem, kako si lahko ženska izbere pravo vadbo zase. (več …)

Published: 11. 5. 2018 | Comments: 0

10 lepih daril za ženske

Bi radi obdarili svojo najdražjo? Gotovo vam je pogosto namignila, kaj si želi, a takšne stvari moškim hitro uidejo iz spomina. Kaj ji torej kupiti za njen rojstni dan, obletnico, valentinovo ali drug praznik, da jo boste gotovo razveselili? Za vas imamo 10 idej. Preverite jih in razmislite, katera izmed njih bi najbolj ustrezala vaši dragi.

1. Dišave so nekaj, kar očara vsako žensko. Parfum ali parfumska vodica torej prideta vedno v poštev. Izberite parfum, na katerega prisega, ali pa v drogeriji povprašajte, kateri so najbolj priljubljeni parfumi med novostmi.

2. Vstopnice za koncert? Vsekakor. Lahko gresta na koncert v dvoje, še bolje pa bo, če kupite vstopnico zanjo in še eno, ki jo lahko podari ali vam ali prijateljici. Morda si bo zaželela ženskega večera. (več …)

Published: 6. 1. 2017 | Comments: 0

Ženske torbice v ZDA kot predmet obsesije

Pravijo, da ženske ne morejo nikamor brez svoje ženske torbice, in verjetno ni nikogar, ki se s tem ne bi strinjal. Res pa je, da od tega nimajo koristi le one same – pogosto namreč zaklade, ki so v ženski torbici vedno pri roki, nato koristijo tudi njihovi partnerji in otroci. Res je, brez ženske torbice bi bila lahko cela družina izgubljena, če se malo pošalimo.

Zakaj ženske obožujejo torbice?

Nekatere ženske so obsedene s torbicami, nekatere s čevlji, nekatere z nakitom … Dejstvo je, da ima vsaka ženska med modnimi dodatki tistega, pri katerem včasih pozabi na zdrav razum, saj ji tako veliko pomeni. Vseeno je, koliko stane – enostavno ga mora imeti!

Predanost ženskim torbicam je bila kot zanimiv fenomen opažena tudi s strani psihologov, ki so v ZDA že leta 2013 opravili raziskavo o tem, zakaj so ženske torbice predmet obsesije. Opaženo je namreč bilo, da si ženske tam kupijo po tri torbice na leto, med njimi pa so pogoste tudi prestižne torbice dragih znamk. Zakaj in kaj to pomeni? (več …)

Published: 13. 4. 2016 | Comments: 0

Clip on lasni podaljški – vse, kar si želela vedeti!

Lasni podaljški danes niso več nekaj eksotičnega, kar bi bilo na voljo le redkim, temveč se z njimi ponaša marsikatero dekle, ki želi biti modno in urejeno. Seveda je kakovost podaljškov danes tolikšna, da je nemogoče razlikovati med naravnimi lasmi in podaljški, zato pogosto sploh ne vemo, da ima neka ženska lasne podaljške. Njeni lasje so videti kot njeni lasje, torej so zagotovo njeni, kajne? Pravzaprav ni povsem tako. Tudi če so videti naravni, še ne pomeni, da to tudi res so.

Med tistimi podaljški, ki so izjemno priljubljeni tako med mladimi dekleti kot med povsem odraslimi ženskami, so zagotovo clip on podaljški. Zakaj? Zato, ker so začasni in jih lahko odstranimo, ko jih ne potrebujemo, prav tako pa jih je izjemno enostavno namestiti. Če te zanima, kako se clip on lasni podaljški enostavno namestijo in želiš izvedeti kaj več o njih, obišči stran lasni-podaljski.si, kjer se boš hitro poučila o vsem ter ugotovila, ali so morda lasni podaljški nekaj, kar bi bilo primerno tudi zate. Prav tako pa ti priporočam ogled naslednjega videa. (več …)

Published: 29. 9. 2015 | Comments: 0