Kako sestaviti svojo štampiljko?

139
Štampiljka

Ste si že od nekdaj želeli štampiljko, pri kateri bi lahko kar sami spreminjali besedilo? Odslej je tudi to mogoče! Na voljo so namreč sestavljive štampiljke, s katerimi povsem enostavno uredite svoje besedilo in že ste pripravljeni na prve odtise. Če se sprašujete, kje vse bi vam to utegnilo priti prav, razložimo v nadaljevanju.

Zaenkrat omenimo le še to, da govorimo o prav posebni sestavljivi štampiljki Trodat Typo, s katero si boste hipoma olajšali marsikateri opravek. Štampiljke so še vedno močno prisotne na trgu. Večinoma sicer v podjetjih, pisarnah in uradih, a tudi zasebno, v naših domovih.

Hitro in enostavno

Sestavljive štampiljke so izjemno enostavne za uporabo. V kompletu ob nakupu prejmete štampiljko s črno blazinico, črke, številke, znake in simbole. Zraven je priložena tudi posebna pinceta, s katero te črke vstavljate v ustrezne položaje. Ko je vsebina enkrat pripravljena, ste nared za prvi odtis.

Sestavljiva štampiljka Trodat Typo
Sestavljiva štampiljka Trodat Typo s priloženimi črkami in pinceto.

Takšno štampiljko lahko naročite v spletni trgovini podjetja S-GRAF d.o.o., kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam odgovorili na morebitna vprašanja. Kar se barve blazinic in odtisa tiče, pa dodajmo, da so poleg črne na voljo še štiri druge barve.

Kaj početi s takšno štampiljko?

Ideja, da si lahko sestavimo lastno štampiljko, je sama po sebi zanimiva. Ampak, kaj dejansko lahko z njo počnemo? Pravzaprav karkoli vam pade na pamet. Lahko označujemo embalažo, dopisujemo vsebino na kuverte ali pa doma označimo vrsto nalepk za ozimnico.

Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4912
Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4912 — S-Graf d.o.o.

Dodajmo, da so črke, številke in znaki popolnoma zamenljivi in večkratno uporabni, zato se pri kreativnosti nikar ne omejujte. Tudi blazinico z barvo lahko zamenjate, zato število odtisov ne bo predstavljalo težave. Prej omenjena Trodat Typo sestavljiva številka vam omogoča velikost odtisa do 47 x 18 mm, kar zajema do štiri vrstice besedila.

Ideje za vsebino

Če morda še vedno niste prepričani, za kaj bi takšno štampiljko sploh potrebovali, navedimo nekaj primerov vsakdanje uporabe. Lahko si denimo omislite naziv svojega podjetja, naslov in kontaktne podatke. Ali pa sestavite svoje ime in priimek ter štampiljko uporabite za večjo preglednost preverjenih dokumentov.

Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4929
Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4929 — S-Graf d.o.o.

Še ena možnost uporabe je, da sestavite okvirček z opozorilom o poteku roka trajanja, kamor naknadno vtisnete ali vpišete ustrezen datum. Seveda si pri tem lahko pomagate s priročnimi datumskimi štampiljkami. Situacij, v katerih vam takšna štampiljka pride zelo prav, kar ne zmanjka.

Štampiljke so vedno IN

Če morda ljudje občasno pomislimo, da so reči, kot so tiskani mediji in štampiljke, šli v pozabo, je resnica povsem drugačna. Štampiljke so še vedno nepogrešljiv del našega vsakdana, pa če se tega zavedamo ali ne. Prav vsak izmed nas ima vsak dan vsaj nekajkrat v roki predmet ali dokument, na katerem je bila uporabljena štampiljka.

Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4755
Sestavljiva štampiljka Trodat Typo 4755 — S-Graf d.o.o.

Ne gre zgolj za uradnike in podjetja, v katerih se dnevno ožigosa kar nekaj dokumentov. Različne štampiljke so velikokrat v uporabi tudi doma. Za označevanje ali pa za igro. Otroci obožujejo različne štampiljke, seveda pa moramo v tem primeru poskrbeti, da vsebujejo barvila, ki njihovemu zdravju niso škodljiva.

Tako, verjamemo, da smo vam nekoliko osvetlili misel na uporabnost štampiljk. Ste že izbrali svojo?

Prejšnji prispevekLesena gradnja: kaj prinaša CLT tehnologija?
Naslednji prispevekNajpogostejše napake pri nakupu smučarskih čevljev
Gooie.si
Vam znanje v življenju pomeni veliko? Radi ves čas odkrivate nove zanimivosti in nasvete? Potem vam bo vsebinski spletni portal Gooie.si zagotovo pisan na kožo.