Za zdravje in lepoto

Priljubljene vodene vadbe za ženske

Vodene vadbe za ženske

V zadnjem času so izjemno priljubljene vodene vadbe, ki so namenjene vsem generacijam, ne glede na starost in spol. Tovrstnih vadb se najpogosteje poslužujejo ženske. Če razmišljate o tem, da bi se prijavili na skupinsko vodeno vadbo, bo današnji članek za vas kot nalašč.

V nadaljevanju si bomo namreč pogledali, katere vodene vadbe za ženske so najbolj priljubljene, poleg tega pa bomo našteli tudi njihove glavne prednosti. Na koncu bomo zapisali še nekaj o tem, kako si lahko ženska izbere pravo vadbo zase. (več …)

Published: 11. 5. 2018 | Comments: 0

Kakovostna oprema za kozmetične salone

Pravijo, da sta lepota in mladost velik posel, ki obrača milijarde. Zagotovo namreč ni ženske, ki si ne bi želela biti lepa in privlačna, saj v sodobnem svetu s tem pogosto izenačujemo tudi možnosti za življenjski uspeh. To pa pomeni, da vsaka ženska potrebuje poleg možganov tudi lepo negovan obraz in telo, za kar je potrebna profesionalna nega v kozmetičnem salonu.

Tehnološko dovršena oprema za kozmetične salone

Da bi kozmetični saloni zadostili sodobnim potrebam in željam po lepoti ter mladosti, je nujna oprema za kozmetične salone najvišje kakovosti, ki jo pri nas zastopa in prodaja podjetje Imprim iz Maribora. V njihovi ponudbi se najdejo tehnološko dovršeni kozmetični aparati in naprave, prav tako pa tudi ves drobni material, ki je potreben za nudenje visoko kakovostnih kozmetičnih storitev. (več …)

Published: 27. 3. 2016 | Comments: 0

Maturantske obleke priznanih blagovnih znamk

Maturantske obleke lahko dobite za vsak tip postave, v različnih barvah in slogih. Prav tako lahko najdete tudi večje številke maturantskih oblek. Obleke priznanih blagovnih znamk lahko dobite na spletu ali v bolje založenih salonih. Pomembno je, da izberete maturantsko obleko, ki se ujema z vašo postavo, dopolnjuje vašo osebnost in vas naredi takšne, kot ste si želeli.

Maturantske obleke priznanih blagovnih znamk pritegnejo pozornost, večinoma so glamurozne in zelo drzne. Te vrste oblek so cenovno dražje kot običajne obleke. Kreatorji pri njihovi izdelavi uporabljajo najboljše materiale in številne dodatke. Obleke priznanih oblikovalcev so kvalitetne, brez težav pa jih lahko tudi operemo. Obleke, ki so cenejšega ranga, se lahko po prvem pranju uničijo ali pa je z njimi veliko šiviljskih popravkov ter hkrati tudi večjih finančnih stroškov. (več …)

Published: 4. 2. 2016 | Comments: 0

Najlepši poročni dan

Poroka je eden najlepših življenjskih dogodkov, ki ga lahko preseže edino rojstvo otroka – vsekakor pa velja, da je poročni dan zabeležen veliko bolj slavnostno. Saj veste, bele poročne obleke zagotovo ne moremo primerjati z belo spalno srajco v porodnišnici. In da bo poročni dan kar najbolj popoln, je potrebnih kar nekaj dobro organiziranih in premišljenih priprav.

Kako dolge priprave zahteva poroka?

Kako bo potekal vajin poročni dan, je odvisno predvsem od tega, kakšni osebi sta, kakšen je vajin življenjski stil in kakšne so vajine želje ter pričakovanja glede poroke. To pomeni, da morata z zaročencem najprej uskladiti osnove. Torej: kje, kako, kdaj in v družbi koga se želita poročiti. To vama bo dalo izhodišča, na podlagi katerih bosta lahko pričela s pripravami.

Če sta nezahtevna in si želita zgolj skromen obred v prisotnosti najbližjih, potem bo povsem dovolj, če se za poroko dogovorita nekaj mesecev pred predvidenim datumom oziroma na matičnem uradu preprosto povprašata, kdaj imajo na voljo prvi prosti termin. Če želita, da bo vajin poročni dan še bolj poseben ter načrtujeta veliko in razkošno poroko, pa bo kar primerno, da vajina zaroka traja leto dni, tako kot veli tradicija. Verjemite – leto dni ni prav nič predolgo, da se pripravi izjemen poročni dan. (več …)

Published: 12. 1. 2016 | Comments: 0

Clip on lasni podaljški – vse, kar si želela vedeti!

Lasni podaljški danes niso več nekaj eksotičnega, kar bi bilo na voljo le redkim, temveč se z njimi ponaša marsikatero dekle, ki želi biti modno in urejeno. Seveda je kakovost podaljškov danes tolikšna, da je nemogoče razlikovati med naravnimi lasmi in podaljški, zato pogosto sploh ne vemo, da ima neka ženska lasne podaljške. Njeni lasje so videti kot njeni lasje, torej so zagotovo njeni, kajne? Pravzaprav ni povsem tako. Tudi če so videti naravni, še ne pomeni, da to tudi res so.

Med tistimi podaljški, ki so izjemno priljubljeni tako med mladimi dekleti kot med povsem odraslimi ženskami, so zagotovo clip on podaljški. Zakaj? Zato, ker so začasni in jih lahko odstranimo, ko jih ne potrebujemo, prav tako pa jih je izjemno enostavno namestiti. Če te zanima, kako se clip on lasni podaljški enostavno namestijo in želiš izvedeti kaj več o njih, obišči stran lasni-podaljski.si, kjer se boš hitro poučila o vsem ter ugotovila, ali so morda lasni podaljški nekaj, kar bi bilo primerno tudi zate. Prav tako pa ti priporočam ogled naslednjega videa. (več …)

Published: 29. 9. 2015 | Comments: 0

5 načinov za izboljšanje spomina

Težave s spominom se pri večini ljudi pojavijo v starejšem življenjskem obdobju, nič nenavadnega pa niso tudi pri mladih oziroma v določenih življenjskih obdobjih, na primer med nosečnostjo. Vsekakor je dober spomin nekaj, kar nam lahko precej olajša življenje in izboljša naš učni ter delovni uspeh, zato med nami gotovo ni nikogar, ki si ne bi želel dobrega spomina. In to lahko dosežemo tudi s precej preprostimi načini za izboljšanje spomina.

1. Za dober spomin je potrebno v prvi vrsti poskrbeti za to, da naše živčevje in možgani prejmejo dovolj hranil, ki jim pomagajo pri delovanju. Da je za živčevje nujno uživati esencialne maščobne kisline, najbolje vedo nosečnice, ki se pogosto odločijo za jemanje kapsul z omega maščobnimi kislinami, ki pomagajo pri razvoju živčevja in možganov pri plodu. Vsekakor pa maščobne kisline omega koristijo vsakemu posamezniku – in če niste ljubitelj ribjega olja ter mastnih rib (na primer lososa), jih lahko najdete v konopljinem olju ali v obliki prehranskih dodatkov (kapsul).

Ginko

Ginko izboljšuje prekrvavitev možganov.

2. Eden najbolj znanih naravnih načinov za izboljšanje spomina je uživanje prehranskih dodatkov, čajev ali tablet, ki vsebujejo ginko. Gre za azijsko drevo, katerega listi vplivajo na telesno prekrvavitev. Zelo so dobrodejni za izboljšanje prekrvavitve možganov, s čimer bistveno vplivajo na izboljšanje spomina. Da bi dosegli izboljšanje, je treba ginko jemati precej časa – tudi nekaj mesecev, preden lahko zaznamo bistveno izboljšanje, zato se priporoča redna dolgoročna uporaba. (več …)

Published: 8. 8. 2015 | Comments: 0