Praznovanje rojstnega dne, ki navduši otroke

42

Praznovanje otrokovega rojstnega dne je velik dan, tako za starše in slavljenca kot tudi za njegove prijatelje, ki se že veselijo, da bodo povabljeni na torto, morda pa bodo doživeli tudi kaj povsem novega. A kam jih povabiti? V restavracijo s hitro prehrano? To je žal tudi pri nas precej pogosta izbira, dejstvo pa je, da se otroci pri takšnem rojstnem dnevu res veselijo burgerja in krompirčka, sicer pa ne počnejo nič kaj zanimivega. Ponujamo vam torej boljšo rešitev: povabite jih na bowling!

Praznovanje rojstnega dne na bowlingu

O tem, zakaj praznovanje rojstnega dne na bowlingu otroke vedno znova navduši in je všeč tudi njihovim staršem, smo povprašali v BC Spider, ki se nahaja v ljubljanskem Tivoliju. In kaj so nam povedali?

BC SpiderPraznovanje rojstnega dne za otroke mora vključevati aktivno dejavnost. Ob njej se otroci sprostijo, naigrajo in porabijo presežno energijo. Če je takšna dejavnost organizirana, ni skrbi, da bi otroci brezglavo divjali in bi se rojstni dan celo zaključil s kakšno neljubo poškodbo. Da poteka vse primerno razigrano in ne preveč glasno, pa vam na bowlingu za praznovanje rojstnega dne ponudijo tudi usposobljenega animatorja. Ta ni zgolj varuška, ki zagotovi, da se staršem ni potrebno ukvarjati z varstvom otrok med zabavo, temveč pripravi tudi mnoge zabavne in ustvarjalne igre, za katere se lahko dogovorite vnaprej – glede na to, za kakšno skupino otrok gre, kaj jim je všeč, in kaj je tisto, kar slavljenca zanima ter kar rad počne.

Tudi bowling sam je za otroke seveda posebno doživetje. Zanje je podiranje kegljev zanimiva igra, pri kateri se naučijo nečesa novega in preverijo svoje sposobnosti. Seveda igrajo za sprostitev in zabavo, zato zbiranje točk in tekmovalnost nista v ospredju.

Za praznovanje rojstnega dne v BC Spider pripravijo otrokom tudi prigrizke in sokove, prav tako pa jim postrežejo s torto po vaši izbiri – različnih velikosti, različnih okusov in predvsem zanimivih dekoracij, ki otroke navdušijo.

Rojstnodnevna torta
Pri BC Spider vam na vašo željo pripravijo tudi rojstnodnevno torto.

Praznovanje rojstnega dne na bowlingu je tako vsekakor zabavno, aktivno in predvsem tudi varno, otroci pa so po njem vedno polni lepih vtisov.

Kaj pa je še dodatna prednost za starše? Ne le, da na bowlingu poskrbijo za prav vse, temveč je takšno praznovanje rojstnega dne tudi cenovno ugodnejše od marsikatere druge zabave. Da o razliki z zabavo doma, ki od njih zahteva, da pospravijo celo stanovanje tako pred njo kot po njej, sploh ne govorimo.

Otroci naj torej praznujejo rojstni dan na bowlingu!