Katero žensko torbico izbrati?

22
Izbira ženske torbice

Vsaka ženska želi biti urejena in popolna. Pa naj gre za pričesko, makeup ali oblačila, vedno mora biti vse tako, kot je prav, da se sama dobro počuti. Prav nič drugače ni, ko beseda nanese na modne dodatke. Ženske imajo izjemen čut za modo, kar se prav posebej izkaže pri izbiri ženske torbice.

Ker je torbic skoraj toliko kot ljudi na tem svetu, pa je izbira le te vse prej kot lahka naloga. Torbica je podaljšek stila vsake ženske, hkrati pa se od nje pričakuje, da bo tako lepa kot tudi praktična. Izbira ženske torbice je navadno proces, ki traja. Enkrat na spletu, drugič v živo, morda v družbi najboljše prijateljice.

Ampak resnično, katero žensko torbico izbrati v poplavi številnih blagovnih znamk in modelov? Ko govorimo o eleganci in prestižu, skorajda ni dvoma. Vsaka ženska s čutom za visoko modo bo vsaj pomislila na Dolce&Gabbana torbice. Res je, omenjene torbice spadajo v višji razred, a vprašajte katerokoli žensko, ali bi jo imela.

Ženske torbice Dolce & Gabbana

Večinoma vam na odgovor ne bo potrebno čakati, saj bodo vse povedale njene oči in velik nasmešek na obrazu. In zakaj so ženske torbice te blagovne znamke tako zelo popularne in cenjene? V prvi vrsti gre za priznano blagovno znamko modnega velikana, ki samo z imenom prinaša določeno ceno. A dejstvo je, da so tovrstne torbice izdelane le iz najkvalitetnejših materialov.

Imperij sta leta 1985 ustanovila oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana. Njuni dizajni so postali tako zelo popularni in cenjeni, da je podjetje že ob koncu leta 1990 doseglo vrednost pol milijarde dolarjev. Ker so bili njuni kosi izredno iskani, je v nebo poskočila tudi cena vsega, kar je nosilo njun podpis.

Ženske torbice Dolce & Gabbana (2)

Tako je še danes, ko je imperij (po poročanju Bloomberga) presegel ceno petih milijard dolarjev. Prav ženske torbice te sila priljubljene blagovne znamke so med najbolj iskanimi kosi v svetu mode. Zato pravimo, da omemba lastništva ene izmed njih vsaki ženski na lica zariše ogromen nasmešek.

Ne glede na to, ali gre za naramno veliko torbico ali malce manjšo ročno torbico, bo znamka Dolce&Gabbana vedno pravi izbor. Že na daleč opazna, vedno prepoznavna in mikavna. Morda se zadnji opis bere kot želja vsake ženske na tem planetu, a dejstvo je, da bo s torbico omenjene blagovne znamke to prej pravilo kot izjema. Če ste še vedno v dvomih, katero žensko torbico izbrati, in želite poudariti svojo moč in občutek za visoko modo, je odgovor kot na dlani.