Izboljšajmo izgled vsakega prostora z nalepkami

89
Nalepka rdeči regrat

Danes lahko opazimo, da ima vedno več domov stenske nalepke. To je odličen način, da doprinesemo nekaj dodatne svežine v naš dom. Podjetja pa jih uporabljajo, da si gradijo svojo znamko in ustvarjajo prijeten občutek za svoje zaposlene in stranke. Uporabljajo jih tudi notranji oblikovalci, saj so odličen dodatek skoraj vsakemu prostoru.

Izmed najbolj popularnih vrst nalepk so stenske nalepke s citati. Poglejmo si, kako si z njimi lahko izboljšamo bivanje v domačem in poslovnem okolju.

Oblika po naših željah

Stenske nalepke so lahko skoraj vsakršne velikosti. Tako si lahko izdelamo – po naročilu – svojo želeno velikost in obliko. To pomeni, da lahko vsako steno opremimo točno tako, kot si predstavljamo. Stenske nalepke s citati lahko naročimo tudi v različnih oblikah. Na voljo imamo različne oblike pisave, barve ter postavitev črk. Poslovne prostore si tako lahko opremimo na profesionalen način, saj je vse izdelano prav za naše potrebe.

V domovih jih lahko namestimo v:

  1. Dnevno sobo: V dnevni sobi so citati v obliki stenskih nalepk izredno dobrodošli. Nam in našim obiskovalcem sporočajo, katere so naše vrednote in v kaj verjamemo.
  2. Otroško sobo: Lahko jo opremimo s pozitivnimi citati, ki blagodejno vplivajo na odraščanje našega otroka.
  3. Kopalnice: Izboljšajmo dolgočasen izgled kopalnice z zapisi, ki nas navdihnejo in nam prinesejo nasmeh na obraz.
  4. Druge prostore: Namestimo jih lahko povsod, kjer mislimo, da nam nalepke lahko izboljšajo občutek prostora, na primer v kuhinjo, jedilnico, garažo, študijsko sobo ipd.

Uporaba zunaj in notri

Večinoma se stenske nalepke uporabljajo v notranjih prostorih. Vendar lahko svoje najljubše citate prinesemo tudi v zunanji svet, kjer jih bodo videli mimoidoči. Tako jih lahko namestimo na različne površine, kot so beton, pločniki in druge grobe površine.

Stenska nalepka z napisom
Stenska nalepka z napisom bo prijetno popestrila vsak prostor.

Imamo pa tudi možnost jih uporabiti na steklu. Tega bodo vesela podjetja, saj lahko svoje najljubše citate prilepijo npr. na steklena vrata. Izložbe, kavarne in restavracije se lahko tega poslužijo, da ustvarijo prijeten občutek bivanja in privabijo stranke.

Prijazna uporaba na vsaki površini

Moderne stenske nalepke s citati imajo integrirane tehnologije, ki ne puščajo lepila in drugih nevšečnosti na steni, steklu in podobnih površinah. Tako jih lahko odstranimo kadar koli želimo in jih zamenjamo za drugačne.

To pomeni, da bomo prihranili pri barvanju stene in čiščenju, saj ne bo potrebno nič popravljati, ko odstranimo nalepke. Tako si bomo lahko vzeli čas in v miru osvežili videz naše izložbe ali doma, brez skrbi, da bi kaj poškodovali.