Kje poiskati kakovosten etui za Huawei?

44
Etuiji za Huawei

Mobilni telefoni so postali naši zelo dobri prijatelji in so z nami praktično na vsakem koraku. Potrebujemo jih za komunikacijo, brskanje po spletu, nenazadnje pa tudi za zabavo. Nekateri so večji, drugi manjši, vsi po vrsti pa vse pametnejši in, roko na srce, ne ravno poceni.

Prav zaradi slednjega si nihče ne želi, da bi končali na tleh v razbitinah, sami pa nad njimi v besu in solzah. Še posebej zato ne, ker je zaščita mobilnega telefona danes zelo enostavna in cenovno precej ugodna. Med popularnejšimi mobilnimi telefoni se je v zadnjem času povsem pri vrhu želja znašla znamka Huawei.

Etuiji za vse modele Huawei telefonov

Etui za Huawei telefon je dandanes na voljo za vse modele, in sicer v najrazličnejših barvah in oblikah. Najosnovnejši ovitki so izdelani iz transparentnega silikona. Tako dokaj neopazno zaščitijo robove in hrbet telefona, obenem pa sprednji rob poskrbi za to, da je steklo nekoliko dvignjeno od ravne površine v primeru, da ga odložimo z licem nanjo.

Bolj dodelani etuiji za telefon so preklopni. Na izbiro je več vrst tekstur, najbolj popularni pa so zagotovo tisti z usnjeno teksturo. Posebnost teh etuijev je, da je v njih mobilni telefon popolnoma zaščiten pred nepričakovanimi udarci. Nekateri omogočajo celo shranjevanje bankovcev in plačilnih kartic. Posebni modeli imajo na sprednji strani okence, ki omogoča dostop do informacij o klicu ali katerem drugem obvestilu, ne da bi bilo za to potrebno odpirati etui.

Če želite lep in kakovosten etui za Huawei, boste zagotovo našli nekaj zase. Škoda bi bila, če bi tvegali poškodbo svojega mobilnega telefona ob tako pestri izbiri, ki se vam ponuja na trgu. Če morda še nimate prave ideje ali pa ne veste, kako je telefon videti v določenem etuiju, obiščite spletno trgovino ilovemobi.si in preverite široko paleto najrazličnejše zaščite za vaš pametni telefon Huawei.