10 lepih daril za ženske

43

Bi radi obdarili svojo najdražjo? Gotovo vam je pogosto namignila, kaj si želi, a takšne stvari moškim hitro uidejo iz spomina. Kaj ji torej kupiti za njen rojstni dan, obletnico, valentinovo ali drug praznik, da jo boste gotovo razveselili? Za vas imamo 10 idej. Preverite jih in razmislite, katera izmed njih bi najbolj ustrezala vaši dragi.

1. Dišave so nekaj, kar očara vsako žensko. Parfum ali parfumska vodica torej prideta vedno v poštev. Izberite parfum, na katerega prisega, ali pa v drogeriji povprašajte, kateri so najbolj priljubljeni parfumi med novostmi.

2. Vstopnice za koncert? Vsekakor. Lahko gresta na koncert v dvoje, še bolje pa bo, če kupite vstopnico zanjo in še eno, ki jo lahko podari ali vam ali prijateljici. Morda si bo zaželela ženskega večera.

3. Je vaša draga bolj športen tip? Potem ji za darilo plačajte mesečno karto za fitnes ali skupinsko vadbo, še posebej, če o obisku vadbe že dolgo govori, pa se nanjo še ni odpravila.

Skupinska vadba za ženske
Svoji dragi lahko podarite bon za fitnes ali skupinsko vadbo.

4. Savna in masaža – tega smo ženske vedno vesele. Nič ni boljšega kot sprostitev, ki je hkrati zdrava za telo.

5. Ima vaša najdražja rada nove izkušnje? Kupite ji karto za sobo pobega, za vožnjo z avtomobilčki, spust po jeklenici ali podobno. Seveda to darilo velja le, če veste, da je ne bo strah.

6. Spodnje perilo? Seveda, to je darilo tako zanjo kot za vas. Izberite perilo, za katerega ste prepričani, da je dovolj seksi, pred tem pa ne pozabite doma preveriti, kakšno velikost hlačk in nedrčka potrebuje.

7. Veliko žensk si ne želi prav nič materialnega, rade bi le nekam proč od skrbi, seveda skupaj z vami. Dogovorite se za varstvo otrok pri babici in kupite aranžma za nekajdnevni izlet.

8. Stvari, ki so namenjene urejanju doma in gospodinjstvu, niso nikoli dobra izbira, razen če vam izrecno pove, da si želi prav kaj takšnega. Je pa tudi izjema. Če ji kupite nov vzglavnik, puhasto mehko odejo in čudovito posteljnino, na kateri bo spala kot na oblaku.

Posteljnina in vzglavniki
Poskrbite, da bo vaša boljša polovica spala kot kraljična.

9. Gre vaši dragi na živce pospravljanje? Eno najboljših daril je to, da jo peljete nekam na lepše, vmes pa čistilka poskrbi za temeljito čiščenje stanovanja. Je to sploh lahko darilo? Verjemite, večina žensk bo nad njim navdušenih.

10. Denar ali darilni boni – s tem ne morete zgrešiti. Naj gre »v šoping« sama, ali pa jo s kreditno kartico spremljajte sami. Tako ji boste lahko pomagali pri izbiri.