Clip on lasni podaljški – vse, kar si želela vedeti!

111

Lasni podaljški danes niso več nekaj eksotičnega, kar bi bilo na voljo le redkim, temveč se z njimi ponaša marsikatero dekle, ki želi biti modno in urejeno. Seveda je kakovost podaljškov danes tolikšna, da je nemogoče razlikovati med naravnimi lasmi in podaljški, zato pogosto sploh ne vemo, da ima neka ženska lasne podaljške. Njeni lasje so videti kot njeni lasje, torej so zagotovo njeni, kajne? Pravzaprav ni povsem tako. Tudi če so videti naravni, še ne pomeni, da to tudi res so.

Med tistimi podaljški, ki so izjemno priljubljeni tako med mladimi dekleti kot med povsem odraslimi ženskami, so zagotovo clip on podaljški. Zakaj? Zato, ker so začasni in jih lahko odstranimo, ko jih ne potrebujemo, prav tako pa jih je izjemno enostavno namestiti. Če te zanima, kako se clip on lasni podaljški enostavno namestijo in želiš izvedeti kaj več o njih, obišči stran lasni-podaljski.si, kjer se boš hitro poučila o vsem ter ugotovila, ali so morda lasni podaljški nekaj, kar bi bilo primerno tudi zate. Prav tako pa ti priporočam ogled naslednjega videa.

Na splošno velja, da je lahko odločitev za clip on podaljške precej bolj enostavna kot odločitev za klasične oziroma keratinske podaljške, ki se za dlje časa fiksirajo na lase. V prvi vrsti zato, ker jih enostavno odstranimo, pomemben dejavnik pa je tudi ta, da svojih las pri njihovi uporabi prav nič ne poškodujemo. Clip on podaljški se tudi namestijo precej hitro – potrebna je le spretna roka (obisk frizerja ni nujen), droben glavnik in pršilo z utrjevalcem za lase.

Lasni podaljški
Želiš postati dolgolaska?

Tako kot klasični podaljški se tudi pripeti ali clip on namestijo tako, da razlika med podaljški in lastnimi lasmi sploh ni opazna. Poleg tega ti podaljški ne odpadajo, kot nekateri zmotno mislijo. Lasnice, s katerimi so clip podaljški pritrjeni, so namreč prevlečene s silikonom, kar preprečuje, da bi se enostavno snele oziroma zdrsnile z naravnega lasu.

Se želiš na hitro preleviti v dolgolasko in vsem vzeti dih? Zakaj pa ne. Če se zvečer odpravljaš ven, poskrbi, da se bo za tabo ozrlo še več ljudi kot ponavadi in zasij s čudovitimi dolgimi lasmi, prav tako pa ne pozabi za posebno pričesko poskrbeti ob posebnih priložnostih, ko je videz še bolj odločilen. In nikar preveč sramežljivo – tudi kak drug dodatek, na primer kita las, lahko naredi dramatično spremembo, ki ti bo prinesla nove oboževalce.

Clip on podaljške in še marsikateri drug zanimiv dodatek za lase lahko najdeš kar na spletu – tako bo naročanje povsem enostavno, vse potrebno pa ti bodo dostavili kar na dom.