Maturantske obleke priznanih blagovnih znamk

138

Maturantske obleke lahko dobite za vsak tip postave, v različnih barvah in slogih. Prav tako lahko najdete tudi večje številke maturantskih oblek. Obleke priznanih blagovnih znamk lahko dobite na spletu ali v bolje založenih salonih. Pomembno je, da izberete maturantsko obleko, ki se ujema z vašo postavo, dopolnjuje vašo osebnost in vas naredi takšne, kot ste si želeli.

Maturantske obleke priznanih blagovnih znamk pritegnejo pozornost, večinoma so glamurozne in zelo drzne. Te vrste oblek so cenovno dražje kot običajne obleke. Kreatorji pri njihovi izdelavi uporabljajo najboljše materiale in številne dodatke. Obleke priznanih oblikovalcev so kvalitetne, brez težav pa jih lahko tudi operemo. Obleke, ki so cenejšega ranga, se lahko po prvem pranju uničijo ali pa je z njimi veliko šiviljskih popravkov ter hkrati tudi večjih finančnih stroškov.

Faviana maturantske obleke

Faviana je specialistka za oblikovanje maturantskih oblek, večernih in formalnih oblek. Znana je po raznolikosti barv in oblik, ter po okrašenosti in eleganci. Omenjena modna oblikovalka je ena izmed najbolj priznanih oblikovalcev, ki prihaja iz Združenih držav Amerike. Kljub množični izbiri maturantskih oblek vsako leto znova preseneča in pritegne poglede z novimi domiselnimi kreacijami.

Maturantske obleke Faviana

Faviana maturantske obleke so znane po eleganci in prestižnosti. Ponavadi imajo dodatke bleščic in kamenčkov, ki so našiti ročno. Faviana obleke najdemu tudi v Sloveniji po različnih salonih. Te maturantske obleke so največkrat zelo drage, saj so visoko kakovostne, lahko jih peremo, v njih pa vsak izgleda kot filmski zvezdnik.

Nositi popolno maturantsko obleko so sanje skoraj vsake ženske. Zbirka Faviana ponuja za vsako žensko nekaj, saj imajo obleke vseh barv in stilov. Ta neverjetna zbirka Faviana vključuje kratke, dolge, večerne, »morska deklica« stil, princeska, brez naramnic, z naramnicami, dvodelne, seksi in telirane maturantske obleke. Maturantske obleke so narejene iz zelo kakovostnih materialov, videti pa so glamurozne. V njih se boste počutile samozavestno in urejeno, ne glede na dogodek. Faviana je že več kot 25 let najbolj priznana blagovna znamka maturantskih oblek.

Sherri Hill

Ekskluzivne kolekcije Sherri Hill predstavljajo predvsem današnji slog sodobnih žensk. Njena kariera se je začela, ko je obleko njene kreacije zmagovalka miss ZDA. Sedaj je družinsko podjetje, ki ima svoje poslovalnice v več kot 30 državah. Njene kreacije se pogosto pojavljajo tudi na rdečih preprogah in na zvezdnikih, kot so: Selena Gomez, Ariana Grande, Bella Thorne, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Carrie Underwood, Paris Hilton, Miranda Lampret, in Sadie Robertson.

Maturantske obleke Sherri Hill

Njena zbirka maturantskih oblek slovi po razkošju in predvsem pisanih barvah. Letošnje moderne obleke Sherri Hill so zelo pisane in izredno natančno narejene. Njene kreacije so zelo elegantne in se prilegajo vsaki ženski, ki želi biti nekaj posebnega. Letos so zelo moderne tudi dvodelne in kratke maturantske obleke.